OM ANJA

Jag växte upp i Halmstad, som en liten tjej med stora drömmar. Musiken var ett stort intresse redan då och min dröm var att bli sångerska och stå på stora scener.

Min familj var kyrklig, och jag tog tidigt ett eget beslut att stå upp för min kristna tro.

Som tretton-åring började jag skriva musik. Min drivkraft var att beröra människor och att sprida evangelium. Under tio års tid spelade jag i ett femtital kyrkor, på festivaler, caféer m.m. Jag släppte även några skivor med mina låtar, och tre singlar tillsammans med Harpo.

Då gick jag under namnet Anja Lagerqvist.

Med tiden förändrades mina drömmar till att istället vilja föra min kunskap vidare och inspirera andra. Därför leder jag idag 6 körer i Okome-Vessige församlingar i närheten av Falkenberg.

En av körerna heter ”Golden gospel” och är en ungdomskör som sjunger modern amerikansk gospel. Jag har varit i Chicago och hört gospeln i sitt rätta element, och det inspirerade mig till att starta upp denna kören. Nu hoppas jag att kören i sin tur kan vara en inspiration till andra körer och körledare.

Jag brinner även för barnkör och bestämde jag mig år 2019 för att skriva låtar till en barnskiva. Den släpps 2020 under namnet ”Tro, hopp & kärlek”. Jag hoppas att skivan ska nå ut i vårt land,

sjungas i många barnkörer och spelas i många hem.

Sedan 2018 är jag också med i en gospelgruppen ”Westside gospel”.

Här kan du läsa om oss: https://www.westsidegospel.se/

© 2020 Anja Torstadius. All Rights Reserved.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Spotify
  • iTunes