top of page

OM ANJA

2.jpg

Jag växte upp i Halmstad, som en liten tjej med stora drömmar. Musiken var ett stort intresse redan då, och min dröm var att bli sångerska och uppträda på stora scener.

Jag var i ett kristet sammanhang och tog tidigt ett eget beslut att stå upp för min kristna tro.

När jag var 13 år började jag skriva musik. Min största drivkraft var att beröra människor på djupet. Under tio års tid spelade jag i ett femtital kyrkor, på festivaler, caféer m.m. Jag släppte även några skivor med mina låtar, och tre singlar tillsammans med Harpo.

Då gick jag under namnet Anja Lagerqvist.

Med tiden förändrades mina drömmar till att istället vilja föra min kunskap vidare och inspirera andra. Därför leder jag idag 6 körer i Okome-Vessige församlingar i närheten av Falkenberg.

En av körerna heter ”Golden gospel” och är en ungdomskör som sjunger modern amerikansk gospel. Jag har varit i Chicago och hört gospeln i sitt rätta element, och det inspirerade mig till att starta upp denna kören. Nu hoppas jag att kören i sin tur kan vara en inspiration till andra körer och körledare.

Jag brinner även för barnkör och bestämde jag mig år 2019 för att skriva låtar till en barnskiva. Den släpps 2020 under namnet ”Tro, hopp & kärlek”. Jag hoppas att skivan ska nå ut i vårt land, sjungas i många barnkörer och spelas i många hem.

Jag är sedan 2018 med i en Gospelgruppen ”Westside gospel”.
Här kan du lyssna och läsa om oss: https://www.westsidegospel.se/

bottom of page